#trotsoptremelobaal

Stacks Image 3
Bent u trots op onze gemeente? Een domme vraag zult u zeggen, want waar is het beter wonen dan in Tremelo en Baal. De vele verenigingen die onze gemeente rijk is, zorgen ervoor dat er wel altijd iets te doen is. Evenementen en eetdagen wisselen elkaar af en brengen steeds veel volk op de been, waaronder de vele vrijwilligers die dit alles mogelijk maken. Maar er is meer: de winkelstraat, de wekelijkse markt, de verschillende kermissen, sportwedstrijden, …, stuk voor stuk dingen die mensen bij elkaar brengen, stuk voor stuk dingen die onze gemeente uniek maken, iets wat ons als inwoner trots maakt, #trotsoptremelobaal.

Maar wij zijn als OpenVld ook trots op wat we in deze legislatuur hebben verwezenlijkt of nog gaan verwezenlijken: het omnisportveld, de vernieuwing van de bibliotheek, de heraanleg van Baal centrum, de erkenning van onze gemeente tot hartvriendelijke gemeente, de vernieuwing van de turnzaal in Baal, …. en dit tot grote tevredenheid van onze inwoners.

Stuk voor stuk zaken die we in ons verkiezingsprogramma hebben aangekondigd, stuk voor stuk dingen die onze gemeente nog aantrekkelijker maken, die #trotsoptremelobaal nog meer inhoud geven.

Het werk is nog niet af en er zijn best wat onderwerpen die extra aandacht verdienen, zoals sportinfrastructuur, verkeersveiligheid, mobiliteit, …. .
Open Vld wilt hier samen met jullie verder aan werken zodat jullie ook in de toekomst #trotsoptremelobaal kunnen zijn.